Amerikaanse belasting

 

Amerikaanse belastingaangiften

Amerikaanse staatsburgers zijn wettelijk verplicht om jaarlijks belastingaangifte in te dienen, ook als u niet meer in de VS woont. Expatax kan u helpen bij het opstellen en indienen van de staats- en federale belastingaangiften. Wij werken in Nederland met een volledig gekwalificeerde en zeer ervaren CPA. Dit betekent dat uw belastingaangifte hier kan worden voorbereid, dus u hoeft niets naar het buitenland te sturen.

Amerikaanse belastingprocedure

  • Klik op de onderstaande knop om de procedure te starten, deze brengt u naar onze pagina met belastingdocumenten in de VS waar u de formulieren kunt downloaden die u moet invullen.
  • Vul de klantenvragenlijst in voor het jaar waarvoor u uw belastingaangifte wilt laten doen. Verzamel uw belastingdocumenten. Druk de letter of engagement af en onderteken deze. Upload de documenten naar uw portalaccount.
  • Zodra we uw papierwerk en de ondertekende verlovingsbrief hebben ontvangen, beginnen we met het voorbereiden van uw belastingaangifte. U kunt verwachten dat we zo snel mogelijk contact met u opnemen als we aanvullende informatie of documentatie nodig hebben.
  • Wanneer de belastingaangifte is voltooid, wordt deze geüpload naar uw portalaccount. U kunt uw retourzending beoordelen. Als u de retourzending goedkeurt zoals deze voor u is voorbereid, ondertekent u formulier 8879 (autorisatie per e-bestand) en uploadt u het naar uw portalaccount.
  • Uw belastingaangifte wordt elektronisch ingediend bij de IRS.