Freelancer administration and tax services packages

Bij Expatax doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat de diensten die we leveren betaalbaar zijn en aangepast aan uw behoeften, of dat nu simpelweg is om te voldoen aan uw fiscale verplichtingen of om rapportage en advies te bieden om u te helpen uw bedrijf te laten groeien. We begrijpen dat bedrijven in de huidige tijd kosten moeten beheersen en in staat moeten zijn om professionele services nauwkeurig te plannen en te budgetteren. Met dat in gedachten bieden wij gebundelde diensten aan die u zekerheid bieden over vergoedingen zodat er geen verrassingen zijn. De onderstaande tabel geeft een overzicht van de services die in elk pakket zijn inbegrepen en de bijbehorende prijzen.

Packages

 • Freelancer
  Maandelijks
  €80
  - Preparation and filing of VAT returns
  - Year end accounts
  - Personal income tax return
  - Check of tax assessments
  - Personal meeting
  - Answering questions by email and telephone
  - We take care of your administration
 • Partnership (v.o.f.)
  Maandelijks
  €125
  - Preparation and filing of VAT returns
  - Year end accounts
  - 2 personal income tax returns
  - Check of tax assessments
  - Personal meeting
  - Answering questions by email and telephone
  - We take care of your administration
 • The Partnership package is based on a business partnership with 2 (individual) partners. If there are more partners the fee will be agreed separately. 
 • Additional services will be charged based on the hourly rate. The applicable rate will be discussed with you before any work is done. This is also the case if the administration is complex or of a larger size.
 • De plannen zijn gebaseerd op een volledig belastingjaar en worden in maandelijkse termijnen in rekening gebracht. Als u tijdens het belastingjaar met een plan begint, wordt de jaarlijkse totale vergoeding aangepast met betrekking tot de voorbereiding van btw-aangiften en de verwerking van de administratie. 
 • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
 • Door Expatax in te huren gaat u akkoord met onze voorwaarden.