Wereldwijde en internationale salarisadministratie

Voor internationale payrolls zijn wij aangesloten bij het activpayroll netwerk. Met partners in 70 landen kunnen we wereldwijde payroll-diensten leveren in meer dan 130 landen.

De vijf belangrijkste redenen waarom u zou moeten overwegen om uw salarisadministratie uit te besteden

Alison Sellar – CEO of activpayroll

Toegenomen productiviteit

Ongeacht het aantal werknemers dat uw bedrijf heeft, de loonadministratie kost veel tijd om het nauwkeurig te laten verlopen. Het uitbesteden van payroll maakt automatisch tijd vrij die kan worden besteed aan belangrijkere bedrijfsactiviteiten die bijdragen aan het succes van uw bedrijf.

Wanneer de salarisadministratie intern wordt uitgevoerd, bestaat altijd de zorg dat iemand door zaken als ziekte en vakantie mogelijk niet aanwezig is om zijn rol te vervullen, waardoor het personeel niet wordt betaald. Outsourcing neemt deze zorg weg. Er zal altijd iemand aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat de salarisadministratie nauwkeurig en op tijd wordt ingevuld.

Gegarandeerde wettelijke naleving

Bij het intern uitvoeren van de salarisadministratie is het moeilijk om de tijd te vinden om de steeds veranderende wetgeving en belastingverplichtingen bij te houden. Het is onderdeel van de taak van een salarisverwerker om op de hoogte te blijven van deze wetgeving en indien nodig wijzigingen aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat de indieningstermijnen worden gehaald en dat stortingen op tijd en nauwkeurig worden gedaan.

Het is zelfs nog moeilijker voor bedrijven met kantoren in meer dan één land om de salarisadministratie intern te beheren, aangezien de wetgeving en wettelijke verplichtingen van land tot land veranderen. Externe salarisverwerkers zijn echter opgeleid om op de hoogte te zijn van landspecifieke wetgeving.

Lagere kosten

Het inhuren van nieuw personeel om de interne salarisadministratie uit te voeren of geld uit te geven aan het opleiden van bestaand personeel kan zeer kostbaar zijn. U moet niet alleen rekening houden met de kosten van het aannemen of opleiden van personeel. Als ze niet op de hoogte zijn van alle ins en outs van wet- en regelgeving van de overheid, kunnen fouten leiden tot hoge boetes.

Als u het aan een externe salarisverwerker overlaat, krijgt u gemoedsrust en zorgt u ervoor dat u geen dure fouten maakt.

Verbeterde beveiligingsmaatregelen

De kans is groot dat u niet de tijd en energie heeft om constant toezicht te houden op de salarisadministratie van uw bedrijf voor ongebruikelijke activiteiten. Het aantal computerhackers neemt voor altijd toe en dit betekent dat cybersecurity van vitaal belang is voor salaris-afdelingen.

Als u over de juiste systemen beschikt, verkleint u de kans dat u wordt getarget en voorkomt u schade aan de reputatie van uw bedrijf. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in salarisadministratie hebben gespecialiseerde technologie die klanten kan detecteren en waarschuwen voor eventuele salarisfraude.

Consistentie

Voor bedrijven die in meer dan één land actief zijn, zorgt het gebruik van één payrollprovider om de salarisadministratie in alle regio's te beheren voor uniformiteit. Het sluit meerdere providers en processen uit, waardoor het zo eenvoudig en stressvrij mogelijk wordt.

Vraag een prijsopgave aan

Aangezien geen enkel bedrijf hetzelfde is, nemen we uw vereisten onder de loep en zorgen we ervoor dat de salarisadministratie wordt afgestemd op u of de bestaande interne systemen van uw klant. Uw bedrijf bespaart op interne kosten van papierwerk, software-updates en complexe loonberekeningen waarmee rekening moet worden gehouden bij het evalueren van de service. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontvang een offerte op basis van uw situatie en wensen. Vraag een offerte aan

Salarisadministratie voor Nederlandse bedrijven

Nederlandse bedrijven die geïnteresseerd zijn in salarisadministratie kunnen door middel van onderstaande knop meer informatie vinden.
Meer informatie