Neem contact op

Corona-virusupdate:

Expatax zal het advies van onze regering opvolgen om zoveel mogelijk thuis te werken om de verspreiding van het Covid-19-virus te voorkomen.

Omdat de gezondheid van onze medewerkers, klanten en het publiek voor ons van het grootste belang is, hebben we besloten ons kantoor vanaf 13 maart tot nader order te sluiten. Persoonlijke ontmoetingen zijn daarom helaas niet mogelijk. Onze telefonische beschikbaarheid zal worden beïnvloed, maar we zullen nog sneller op e-mails reageren.

Mail ons dan via info@expatax.nl of mail direct uw contactpersoon of adviseur.

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, gebruik dan onderstaand contactformulier. Vink a.u.b. een categorie (of meerdere categorieën) aan die de aard van uw aanvraag nauwkeurig beschrijft, zodat de juiste afdeling sneller kan reageren.


Algemeen onderzoekBelasting30% regelingSalarisadministratieFreelancerOprichting van bedrijvenBedrijfsadministratiesTelefoon

+31 (0)30 2468 536  

Bereik ons telefonisch van 9:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:00 uur. 

Correspondentie adres

Expatax BV
Postbus 9310
3506 GH Utrecht

Bezoekadres

Keizerstraat 3
3512 EA Utrecht

Als u ons kantoor wilt bezoeken, bel dan eerst om een afspraak te maken om er zeker van te zijn dat de door u gewenste specialist beschikbaar is.

Komt u met de auto, dan raden wij u aan te parkeren op Parking Kruisstraat.

Met het openbaar vervoer bereikt u ons kantoor te voet vanaf het Centraal Station in circa 10 minuten of neemt u bus 28, 50, 77, 52 of 74 vanaf Utrecht Centraal Station en stapt u uit bij halte Janskerkhof.

Contact opnemen met ondersteuningControleer uw bestaande vragen