Neem contact op

Corona-virusupdate:

Expatax zal het advies van onze regering opvolgen om zoveel mogelijk thuis te werken om de verspreiding van het Covid-19-virus te voorkomen.

Omdat de gezondheid van onze medewerkers, klanten en het publiek voor ons van het grootste belang is, hebben we besloten ons kantoor vanaf 13 maart tot nader order te sluiten. Persoonlijke ontmoetingen zijn daarom helaas niet mogelijk. Onze telefonische beschikbaarheid zal worden beïnvloed, maar we zullen nog sneller op e-mails reageren.

Mail ons dan via info@expatax.nl of mail direct uw contactpersoon of adviseur.

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, gebruik dan onderstaand contactformulier. Vink a.u.b. een categorie (of meerdere categorieën) aan die de aard van uw aanvraag nauwkeurig beschrijft, zodat de juiste afdeling sneller kan reageren.

Heb je onze Knowledge Base bekeken?


  Algemeen onderzoekBelasting30% regelingSalarisadministratieFreelancerOprichting van bedrijvenBedrijfsadministraties  Telefoon

  +31 (0)30 2468 536  

  Bereik ons telefonisch van 9:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:00 uur. 

  Correspondentie adres

  Expatax BV
  Postbus 9310
  3506 GH Utrecht

  Bezoekadres

  Keizerstraat 3
  3512 EA Utrecht

  Als u ons kantoor wilt bezoeken, bel dan eerst om een afspraak te maken om er zeker van te zijn dat de door u gewenste specialist beschikbaar is.

  Komt u met de auto, dan raden wij u aan te parkeren op Parking Kruisstraat.

  Met het openbaar vervoer bereikt u ons kantoor te voet vanaf het Centraal Station in circa 10 minuten of neemt u bus 28, 50, 77, 52 of 74 vanaf Utrecht Centraal Station en stapt u uit bij halte Janskerkhof.

  Contact opnemen met ondersteuning  Controleer uw bestaande vragen