Eén aanspreekpunt

Een van de dingen die Expatax uniek maken, is dat we een verscheidenheid aan verschillende diensten aanbieden die eenvoudig kunnen worden gecombineerd waar nodig. Dit betekent dat u niet met meerdere afzonderlijke bureaus werkt om voor uw loonadministratie, boekhouding en belastingbehoeften te zorgen; Expatax biedt het allemaal!

Veelzijdige benadering van uw specifieke situatie

We kunnen onze diensten combineren om aan uw specifieke behoeften te voldoen; u bent misschien een bedrijf dat boekhoudkundige diensten en vennootschapsbelasting nodig heeft, maar ook jaarlijkse inkomstenbelastingaangiftes voor uw werknemers of een grote multinational die loonadministratie nodig heeft voor werknemers die hoogopgeleide migranten zijn en daarom ook hun 30%-regelaanvragen moeten laten behandelen. Dit zijn allemaal situaties die we regelmatig afhandelen en beschikken over bekwaam personeel op afdelingen die naadloos samenwerken.

Uw oplossing op maat

We kunnen u een plan en prijsopgave geven op basis van uw behoeften, klik gewoon op de onderstaande knop om contact met ons op te nemen. Stuur ons een bericht met uw situatie en wensen of bel ons om de vele mogelijkheden te bespreken.