Professionele bedrijfsadministratie

Een professional voor uw administratie laten zorgen is altijd een goed idee. Expatax heeft ervaren, gekwalificeerde boekhouders en belastingadviseurs die u kunnen helpen met alle aspecten van de bedrijfsadministratie. 

Professioneel advies

Onze adviseurs zijn ook opgeleid in economische, fiscale en juridische en aspecten. We kunnen u daarom op veel verschillende gebieden adviseren.

Bent u van plan een bedrijf in Nederland te starten of zaken te doen met een Nederlands bedrijf, dan biedt Expatax u één aanspreekpunt voor vragen over het Nederlandse belastingstelsel, belastingaangiftes, de ideale bedrijfsvorm, het opstellen van uw jaarrekening en voor algemeen juridisch en economisch advies.

Expatax treedt dan ook op als adviseur en vertrouwenspersoon voor ondernemers. We kunnen u van verschillende taken ontlasten, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

All-inclusive service

Wat kan Expatax voor u en uw bedrijf in Nederland betekenen? Expatax biedt meerdere services voor elk aspect van het runnen van een bedrijf, daarom zijn we een one-stop-bestemming voor al uw behoeften.

Diensten die wij leveren zijn:

  • dagelijkse boekhouding
  • opstellen en indienen van btw-aangiften
  • opstellen van jaarrekeningen (balans, winst en verlies rekening plus toelichtingen)
  • jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting (voor ondernemers en werknemers)
  • aangifte vennootschapsbelasting (voor besloten vennootschappen)
  • het invullen van alle formulieren die u van de belastingdienst ontvangt (die betrekking hebben op uw bedrijf)
  • loonadministratie
  • advies en het beantwoorden van vragen

Tijd besparen

Ontlast uzelf van de stress van een nooit eindigende taak, waarbij u nadat u de hele dag in uw onderneming hebt gewerkt 's avonds nog een hoop tijd moet besteden aan het organiseren en afhandelen van de enorme hoeveelheid papierwerk die kan oplopen. Delegeer aan professionals die de tijd en expertise hebben om het de eerste keer goed te doen.

Geld besparen

Een goede financiële administratie geeft u de controle. Als u te allen tijde een uitgebreid overzicht heeft, kunt u snel reageren op uitdagingen en trends en uiteindelijk winstgevender worden, om nog maar te zwijgen van het geld dat onze service u bespaart op late vergoedingen en achterstallige kosten.

Vraag een offerte aan

Aangezien geen twee bedrijven hetzelfde zijn, houden we rekening met uw vereisten en stemmen we onze diensten af op uw behoeften. Om te weten wat we voor u kunnen betekenen en om een prijsopgave te ontvangen kunt u contact met ons opnemen via onderstaande button.