Get your taxes, payroll and administration done

At Expatax we assist companies and businesses to comply with their payroll, tax and administration obligations in the Netherlands and we help individual expats to claim their Dutch tax benefits.

We begrijpen je

We begrijpen dat een goede boekhouding erg belangrijk is. Het is altijd moeilijk om uw bonnetjes of facturen bij te houden. Wij helpen u alles uitzoeken door middel van onze hoogwaardige boekhoudsoftware-oplossingen. Of je nu een freelancer of een middelgroot bedrijf

Dat snappen we Nederlandse loonlijst kan overweldigend zijn. U wilt er gewoon zeker van zijn dat uw werknemers correct worden betaald en dat de juiste belastingbedragen worden berekend.

We begrijpen het als u nerveus bent over het indienen van een Nederlandse belastingaangifte. Of Amerikaanse belastingaangifte. Wij zorgen ervoor dat de juiste aangifte op tijd wordt ingediend.

Als u op zoek bent naar een belastingadviseur of boekhouder in Nederland, u hoeft niet verder te zoeken. Bij Expatax bent u zeker in veilige handen.

We helpen onze klanten

We help you

  • Sinds 2001 zijn er meer dan 25.000 belastingaangiften ingediend
  • 200 payroll runs per maand
  • Meer dan 500 aanvragen voor de 30%-regeling per jaar
  • Meer dan 400 zakelijke administraties
  • 18 ervaren adviseurs

Ontdek onze expertise: lees de nieuwste artikelen van onze specialisten voor inzicht in recente belastingzaken, belastingregels, reageren op coronavirus en meer.


Register

UBO-register

Het UBO-register maakt transparant wie de touwtjes in handen heeft van in Nederland gevestigde rechtspersonen.

Bent u op zoek naar antwoorden?

Bekijk onze Knowledge Base met antwoorden op honderden vragen over belastingen, administratie, 30%-ruling, bedrijfsoprichting en nog veel meer.

We guide you

Sinds 2001 hebben wij duizenden bedrijven en expats bijgestaan bij hun fiscale verplichtingen in Nederland. Als u hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Kijk hier voor een klein overzicht van ons klantenportfolio.

Onze partners

We are your partner

  • Regio Utrecht
  • Holland Expat Center South
  • Activpayroll