Fiscale, salarisadministratie en boekhoudkundige ondersteuning in Nederland

Verrekijker

Krijg uw belastingen gedaan

Bij Expatax helpen we bedrijven en bedrijven om te voldoen aan de loon-, belasting- en administratieverplichtingen in Nederland en individuele expats om hun Nederlandse belastingvoordelen te claimen.

Wat kan Expatax voor u betekenen?

Salaris- en salarisverwerking

We berekenen het salaris van uw werknemers, communiceren met de Belastingdienst en voorzien u van alle benodigde rapportages.

30% regeling

We controleren of de werknemer in aanmerking komt voor de 30% regeling en zorgen voor de volledige aanvraagprocedure.

Belastingaangiften

Wij stellen de aangiften inkomstenbelasting op voor uw werknemers, voor individuele expats en de aangiften btw- en vennootschapsbelasting voor bedrijven.

Bedrijfsadministratie

Onze adviseurs helpen bedrijven met hun administratie, jaarrekeningen en fiscale verplichtingen.

Freelancer administratie

Wij helpen freelancers en zzp'ers met de boekhouding, periodieke btw-aangiften en de aangifte personenbelasting.

Gecombineerde diensten

Al onze diensten kunnen gecombineerd worden. We helpen werkgevers, werknemers, individuele expats, organisaties, zelfstandigen, etc.

We begrijpen je

We begrijpen dat een goede boekhouding erg belangrijk is. Het is altijd moeilijk om uw bonnetjes of facturen bij te houden. Wij helpen u alles uitzoeken door middel van onze hoogwaardige boekhoudsoftware-oplossingen.

We begrijpen dat de Nederlandse loonlijst overweldigend kan zijn. U wilt er gewoon zeker van zijn dat uw werknemers correct worden betaald en dat de juiste belastingbedragen worden berekend.

We begrijpen het als u zenuwachtig bent over het doen van een Nederlandse belastingaangifte. Wij zorgen ervoor dat de juiste aangifte op tijd wordt ingediend.

Bent u op zoek naar een belastingadviseur of boekhouder in Nederland, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Expatax bent u zeker in veilige handen.

We helpen onze klanten
Onze cijfers

Ontdek onze expertise: lees de nieuwste artikelen van onze specialisten voor inzicht in recente belastingzaken, belastingregels, reageren op coronavirus en meer.

UBO-register

Het UBO-register maakt transparant wie de touwtjes in handen heeft van in Nederland gevestigde rechtspersonen.

Lees verder "

 Onze klanten

Sinds 2001 hebben wij duizenden bedrijven en expats bijgestaan bij hun fiscale verplichtingen in Nederland. Als u hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Kijk hier voor een klein overzicht van ons klantenportfolio.

Fiscale, salarisadministratie en boekhoudkundige ondersteuning in Nederland

Ons kantoor

Keizerstraat 3
3512 EA Utrecht
Nederland
+31 (0)30 246 85 36

Bent u op zoek naar antwoorden?

Bekijk onze Knowledge Base met antwoorden op honderden vragen over belastingen, administratie, 30%-ruling, bedrijfsoprichting en nog veel meer.
Onze partners
Onze partners